Düziçi ilçesinin önde gelen iş insanlarından Osman Aygün, Havuzbaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen bir programda İyi Parti'den Düziçi Belediyesi meclis üyesi aday adaylığını açıkladı. Program, saat 18.00'da başladı ve ilçenin saygın isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Aygün'ün aday adaylığı başvuru programında, İyi Parti il başkanı, ilçe başkanı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti belediye meclis üyesi Resul Tabak, ve belediye başkan adaylarından Ökkeş Namlı da hazır bulundu. Ayrıca Aygün'ün ailesi, aile büyükleri, ilçenin güzide basın mensupları ve diğer değerli misafirler de programa katıldı.

Osman Aygün konuşmasında, "Değerli il başkanım, ilçe başkanım, il ve ilçe yönetim kurulum, İyi Parti belediye meclis üyesi Resul Tabak, belediye başkan adayımız Ökkeş Namlı, ailem ve aile büyüklerim ve ilçemizin güzide basın mensupları ile siz değerli dost ve akrabalarımız ve de hepsi birbirinden değerli kıymetli misafirlerimiz; İyi Parti’den Düziçi Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı başvuru programımıza hepiniz hoş geldiniz. Şahsıma, partime ve belediye başkan adayımız Ökkeş Namlı’ya gösterdiğiniz ilgi ve alaka için beni bu programda yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Amacımız Ökkeş Namlı başkanımızın yönetiminde ilçemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmektir. Bu nedenle bu yola çıktık, sağolun, varolun" şeklinde konuştu.

Programın renkli geçmesi için bölgenin genç ozanlarından Halil Daylak da eserleriyle davetlilere güzel bir türkü ziyafeti sundu. Bu etkinlik, ilçe halkının ve partililerin bir araya gelerek Aygün'ün aday adaylığı başvurusunu desteklemesi adına önemli bir platform sağlamış oldu.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba'dan 1 Mayıs Kutlaması Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba'dan 1 Mayıs Kutlaması