• DOLAR 32,28 %0.10
  • EURO 34,74 %0.15
  • ALTIN 2.400,14 %0.29
  • BİST100 10.275 %0.27
  • BITCOIN 61.799 %-0.84
  • ETHERIUM 2.990 %-0.4
24°

Aile Haberleri

aile haberleri ve güncel aile gelişmeleri, aile ile ilgili tüm video, aile fotoğrafları ve aile haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel
Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi başvurularını değerlendirerek Hatay'da evlenecek olan genç çiftlere maddi destek sağlıyor.

Ekonomi

Türkiye genelinde dar gelirli ailelere yönelik destek ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak sağlanmaya devam ediyor.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal destek programlarını sürdürmeye devam ediyor.

Yaşam

Aile mahkemesi, şiddetli geçimsizlik nedeniyle karşılıklı boşanma davası açan çiftten kocanın başvurusunu kabul ederek, boşanmalarına karar verdi. Ancak Yargıtay'ın kararı...

Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı, AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Cumhur...

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sosyal anlayışının bir gereği olarak, ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik önemli bir adım attı.

Genel
Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber: Türkiye Aile Destek Programı Ödemeleri Öne Alındı

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara yönelik yardımlarına bir yenisini ekleyerek çocuklar ve gençler için nakdi destekler sağlamaya başladı.

Ekonomi

Prefabrik evler, günümüzde ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bir dönemde ekonomik ve pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün yapılan 591 atama ile kamuda istihdam edilen şehit yakını, gazi ve...

Geçen Yıl Bugün