2013 yılında Adana'da kurulan ve kısa sürede Türkiye’nin en yaygın motosiklet kulüplerinden biri haline gelen Turk Riders Chopper Club (TRCC), 31 Mayıs 2025 tarihinde Osmaniye İl Başkanlığı’nı kurdu. Başkanlık kurulumu ve yelek teslim töreni, coşkulu bir kortejle kutlandı.

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor
Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor
İçeriği Görüntüle

80’den Fazla Motosikletle Şehir Turu

TRCC Genel Başkanı Ruhsati Tıraş ve kulüp yönetimi önderliğinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 90 motosikletli, Devlet Bahçeli Meydanı’nda toplanarak şehre görsel bir şölen yaşattı. Chopper tarzı motosikletleri ile dikkat çeken sürücüler, Osmaniye caddelerinde yoğun ilgi gördü.

“Buraya çıkan herkes, sanki ilk defa tanışıyormuş gibi heyecanlanıyor. Bu büyü TRCC’nin ruhudur.”
— TRCC Koçu ve Kapadokya Başkanı Kenan Pekin

Yelek Töreni ve Yeni Başkanlar

Osmaniye TRCC Başkanı olarak Hacı Ömer Yeşildemir, Koordinatör olarak Halil Gürses, Koç olarak da Emir Söğüt atanarak görevlendirildi. Törende İstiklal Marşı, yemin merasimi ve yelek giyme ritüelleriyle birlikte resmî temsiliyet süreci başlatıldı.

Hacı Ömer Yeşildemir

“Benim arkamda değilsiniz, sadece bir adım önünüzdeyim. Sizler olmasanız bu yol yürünmez.”
Genel Başkan Ruhsati Tıraş

Türkiye’den Dünyaya Açılan Bir Kulüp

TRCC, 55’i aşkın ilde, Avrupa’da 4 ülkede aktif olarak faaliyet gösteriyor. Çok yakında Uşak İl Başkanlığı’nın kurulması ve okyanus ötesi ülkelerde temsilcilik açılması planlanıyor.

Muhabir: Ersin ŞİMŞEK