Seçim sürecindeki çalışmalarını değerlendiren Kaya, "İlçemizin kalkınması ve halkımızın refah seviyesinin yükselmesi adına çıktığımız bu kutlu yolda, BBP çatısı altında Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığımı açıkladım. Seçim kampanyamızı vatandaşlarımızla bir araya gelerek sürdürüyoruz. Halkımızın beklenti ve taleplerini dinleyerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız" dedi.

Öte yandan, BBP'nin Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan Mehmet Azad Kaya'nın seçim sürecindeki etkinlikleri ve projeleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Kaya “Büyük Birlik Partisi çatısı altında Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığımı sizlere duyurmak için buradayım. Bu kutlu hizmet yolculuğunda sizlerin destek ve teveccühüne talibim.

İlçemize hizmet etme arzusu, toplumumuzun refah seviyesini yükseltme amacı ve partimizin ilkelerine olan bağlılıkla bu yola çıktım. Sizlerin güveniyle Belediye Meclis Üyeliği görevini ifa etmek, ilçemizin daha güzel yarınlara ulaşması için el birliğiyle çalışmak istiyorum.

Tarlasında ot temizlerken yılan soktu Tarlasında ot temizlerken yılan soktu

Partimizin temel değerleri olan adalet, hizmet ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çaba sarf edeceğim. Her birinizin ihtiyaçlarını dinleyip, çözüm odaklı projeler üreterek, ilçemizi daha yaşanabilir ve güvenli bir yer haline getirmek amacındayım.

Şeffaf, katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışıyla ilçemizi ortak akıl ve işbirliğiyle daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Yolumuzun açık olmasını diler, bu kutlu hizmet yolculuğunda benimle birlikte olmanızı, desteklerinizi ve dualarınızı beklerim.

Hep birlikte, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak adına güç birliği yapacağımıza inanıyorum. Umuyorum ki birlikte, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Osmaniye için el birliğiyle çalışacağımızı bilmelisiniz” dedi.