Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, “Bilim ve teknoloji ile inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenci Projeleri İlgi Gördü

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Düziçi Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen fuarda öğrencilerin hazırladığı projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Mustafa İba, gençlerin bilimsel düşünme ve üretme becerilerinin gelişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

D Ü Z İ Ç İ T Ü B İ T A K B İ L İ M F U A R2

Düziçi’nde Şehit Mustafa Sarı Caddesi Yenileniyor!
Düziçi’nde Şehit Mustafa Sarı Caddesi Yenileniyor!
İçeriği Görüntüle

Geniş Katılımlı Ziyaret

Etkinliğe Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri de katılım sağladı.

Mustafa İba’dan Öğrencilere Tebrik

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alarak her birini tek tek tebrik etti. Başkan Mustafa İba, ortaya konulan özgün ve yenilikçi çalışmaların ilçenin geleceği açısından umut verici olduğunu belirtti.

D Ü Z İ Ç İ T Ü B İ T A K B İ L İ M F U A R1

Muhabir: Enes şimşek