Ellek Belediye Başkanı, Belediye Başkanları Birliği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abbas Yeşildemir, belde genelinde ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir çalışmanın tamamlandığını açıkladı. Başkan Yeşildemir, beldeye ulaşımı sağlayan ana ve ara güzergâhlarda zamanla yıpranan ve deforme olan yön levhalarının, trafik güvenliği esas alınarak yenilendiğini belirtti.

Yapılan çalışmalar kapsamında, kullanım ömrünü tamamlayan, okunurluğunu kaybeden ve sürücüler için risk oluşturan yön levhaları belediye ekipleri tarafından sökülerek elden geçirildi. Bakım ve onarımları yapılan levhalar, daha görünür ve anlaşılır hale getirilerek yeniden yerlerine monte edildi. Böylece hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve düzenli bir ulaşım ortamı sağlandı.

Osmaniye Düziçi Yeşil Şelale Ziyaretçileri Büyülüyor
Osmaniye Düziçi Yeşil Şelale Ziyaretçileri Büyülüyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Yeşildemir, yapılan çalışmaların özellikle beldeyi ziyaret eden misafirlerin yön bulmasını kolaylaştırdığını, aynı zamanda hemşehrilerin günlük yaşamını daha güvenli hale getirdiğini ifade etti. Ulaşımda güvenlik ve düzeni öncelik haline getirdiklerini vurgulayan Yeşildemir, “Beldemizin her noktasında ihtiyaç duyulan çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin yollarını güvenli ve rahat bir şekilde bulabilmesini sağlamak” dedi.

Sahada görev alan belediye personeline emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yeşildemir, Ellek için hizmet üretmeye ve beldenin yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmeye kararlılıkla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Enes şimşek