Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projeler, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilendi. Öğrencilerin bilimsel üretkenliğini teşvik eden fuarda, yenilikçi projeler ziyaretçilerden tam not aldı.

Sumbas’ta Tübi̇tak 4006 Bilim Fuarı İlgi Gördü (2)Açılışı Sumbas Kaymakamı Mustafa Köroğlu’nun yaptığı fuarda öğrenciler, projelerinin hedefleri, çalışma süreçleri ve topluma sağlayacağı faydaları detaylı bir şekilde anlattı.

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu tür bilimsel çalışmalara yönelmesi son derece kıymetli. Öğrencilerimizi ve onları destekleyen öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum,”
Kaymakam Mustafa Köroğlu

Bakan Tekin'den Kurban Bayramı Mesajı
Bakan Tekin'den Kurban Bayramı Mesajı
İçeriği Görüntüle

Sumbas’ta Tübi̇tak 4006 Bilim Fuarı İlgi Gördü (1)Etkinlik boyunca öğrenciler geliştirdikleri projeleri tanıtarak hem bilimsel düşünme becerilerini sergiledi hem de toplumla bilgi paylaşımı yapma imkânı buldu. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, gençlerin potansiyelini ortaya koyan önemli bir platform oldu.

Muhabir: Resul Özdil