Türkiye'nin E-ticaret Devi, Trendyol'un Kurucusu: Demet Mutlu Türkiye'nin E-ticaret Devi, Trendyol'un Kurucusu: Demet Mutlu

Irak'ın kuzeyinde gerçeklen terörist saldırı sonucu şehit düşen 32 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın naaşı, askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. Şehidin naaşı, Çardak Havalimanı'nda Denizli Valisi, komutanlar, yerel yöneticiler, ve vatandaşlar tarafından büyük bir hüzünle karşılandı.

Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı, Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde tören alanına getirildi. Omuzlarda taşınan cenaze, eşinin duygusal isteği üzerine bir süre şehidin eşi tarafından görüldü. Şehidin Türk bayrağı ve isminin yazılı olduğu valizlerle taşınan eşyalar, tören sırasında dikkat çekti.

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın cenazesi, yarın Tavas ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Bu acılı anı paylaşmak için Denizli ve Türkiye genelinden birçok kişi, şehidin ailesine destek olmak amacıyla cenaze törenine katılım göstermeye hazırlanıyor.