Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde cuma günü gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun cenazesi, memleketi Sinop'un Boyabat ilçesine getirildi. Saldırı sonrası sağlanan temasta hayatını kaybeden 6 askerden biri olan Erenoğlu'nun naaşı, askeri uçakla Sinop Havalimanına taşındı.

Şehidin cenazesi, Sinop Havalimanında gerçekleştirilen duygusal bir karşılama töreniyle karşılandı. Şehidin yakınları, protokol üyeleri ve vatandaşlar, cenazeyi saygıyla karşılamak adına bir araya geldi. Karşılama töreninin ardından şehidin naaşı, Boyabat Devlet Hastanesi'ne nakledilmek üzere yola çıktı.

Bugün saat 11.00'de Boyabat Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenecek olan tören ve cenaze namazına, şehidin ailesi, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş ve diğer yetkililer katılacak. Tören, şehidin vasiyeti doğrultusunda kayıtlı olduğu Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü mezarlığında son bulacak.

Ege Üniversitesi Polimer Teknolojileri Öğrencilerinin Sektörel Ziyareti Ege Üniversitesi Polimer Teknolojileri Öğrencilerinin Sektörel Ziyareti

Şehit Çağatay Erenoğlu'nun babası Tuncay Erenoğlu, annesi Sabire Erenoğlu, kardeşleri Mehmet Çağrı Erenoğlu, Hüseyin Erenoğlu, eşi Zeynep Erenoğlu, kızları Cemre Nare Erenoğlu ve Elif Gökçe Erenoğlu ile birlikte, Sinop'un önemli isimleri, Vali Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş, karşılama törenine katılım gösterdi. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.