Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırısında ağır yaralanan Mustafa Aslan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Aslan'ın, doğum gününde bir kez daha ameliyata alınacağı bildirildi.

Mustafa Aslan'ın ablası, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda kardeşinin doğum gününde yeniden ameliyat masasına yatacağını belirterek vatandaşlardan dua istedi.

Kahramanmaraş Yaralanan Mustaf Aslan

Paylaşımında, "Bugün Mustafa Aslan'ın doğum günü. Doğum gününde tekrar ameliyat olacak. Lütfen dualarınızda Mustafa'ma da yer verin." ifadelerini kullanan abla, kısa sürede çok sayıda destek mesajı aldı.

Okul saldırısının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Aslan'ın tedavisi uzman doktorlar tarafından titizlikle sürdürülürken, sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

TÜBİTAK destekli projede öğretmenler sürdürülebilir tarımı sahada öğrendi
TÜBİTAK destekli projede öğretmenler sürdürülebilir tarımı sahada öğrendi
İçeriği Görüntüle

Yetkililerin, gerçekleştirilecek ameliyatın ardından Mustafa Aslan'ın sağlık durumuna ilişkin kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. Yaşanan olayın ardından Türkiye'nin farklı illerinden vatandaşlar da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları paylaşarak Mustafa Aslan için destek ve dua çağrısında bulunuyor.

Muhabir: Ezgisu Şimşek