Gözlerimde hâlâ senin izlerin, yüreğimde hâlâ senin adın. Her gün, her saat, seni arıyorum ama hiçbir cevap gelmiyor.

Cevapsız arayışlarla dolu bir yaşamın içindeyim artık. Seni bulmak için çıktığım bu yolda, kaybolmuş gibiyim. Sanki seni bulduğumda her şeyin yoluna gireceğini, tüm sorularımın cevaplarını bulacağımı düşünüyorum. Ama sen, sessizliğinle cevap vermiyorsun.

Hatıraların, beni her an sarmalıyor. Seninle geçirdiğimiz o güzel günler, senin gülüşün, senin kokun... Her şey gözlerimin önünde canlanıyor, ama senin sesin bir türlü gelmiyor. Belki de beni duymuyorsun, belki de beni aramıyorsun. Belki de artık beni istemiyorsun.

Her seferinde umutla telefonu elime alıyorum, numaranı çeviriyorum. Ama her seferinde sadece çalıyor, sonra sessizlik... Senin sesin gelmiyor, senin sesini duyamıyorum. Her defasında yüreğim biraz daha kırılıyor, umutlarım biraz daha tükeniyor.

Ama yine de vazgeçmiyorum. Belki bir gün, bu cevapsız arayışların sonu gelecek. Belki bir gün, sen de beni özleyecek, beni arayacaksın. Belki bir gün, o sessizlik son bulacak ve senin sesini duyacağım.

Cevapsız arayışlarımın içinde kaybolmuş olsam da, seni bulana kadar pes etmeyeceğim. Çünkü sen, benim için her şeydensin. Seninle olmak istiyorum, seninle gülmek, seninle ağlamak, seninle her şeyi paylaşmak istiyorum. Ve bu yolda, her engeli aşmaya hazırım. Çünkü senin için her şeye değer.