Osmaniye’de Çöp Kamyonu Çukura Düştü Korku Yaşandı
Osmaniye’de Çöp Kamyonu Çukura Düştü Korku Yaşandı
İçeriği Görüntüle

Osmaniye Belediyesi ekipleri, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Alibeyli Mahallesi’nde sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda özellikle çöp kovaları ve atık noktaları ilaçlanarak kötü koku, sinek oluşumu ve haşere riskinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Alibeyli Mahallesi’nde Sinekle Mücadele Sürüyor

Çöp Kovaları Tek Tek İlaçlanıyor

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mahallede bulunan çöp konteynerleri ve kovalar düzenli olarak ilaçlanıyor. Yetkililer, halk sağlığını korumak amacıyla ilaçlama faaliyetlerinin belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirtti.

Yaz Öncesi Yoğun Mesai

Artan sıcaklıklarla birlikte sinek popülasyonunun çoğalmasına karşı önlem alan ekipler, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşam sürmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Muhabir: Resul Özdil