Zafer Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı Atakan Ertuğ, amatör spor camiasıyla bir araya geldi. Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol Antrenörleri Derneği üyeleriyle gerçekleşen buluşmada, Ertuğ, camianın yaşadığı sorunları dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi.

Başkan Gürbüz: “Elbistan’ı yeniden ayağa kaldıracağız” Başkan Gürbüz: “Elbistan’ı yeniden ayağa kaldıracağız”

Toplantıda, Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Levent Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Sinan Anıl Bey gibi önemli isimlerle bir araya gelen Ertuğ, projelerini açıkladı ve yapabileceklerini anlattı. Ayrıca, Belediye olarak gelmeleri durumunda veya firma olarak gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.

Ertuğ'un açıklamalarına göre, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılacak, müsabakalara gidiş-gelişler için araç temini sağlanacak ve geleneksel spor turnuvaları düzenleneceği ifade etti.
Ertuğ, şunları söyledi: "Sevgili Sporcu Gençler ve Değerli Aileleri, Osmaniye'deki bir diğer eksik ise amatör branşların maalesef özel ve resmi kurumlar tarafından yeterli olarak desteklenmemesi. Kulüplerimiz kendi imkanları ile hem sahada hem de saha dışında maddi yönden mücadele etmeye çalışıyor."
Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, Ertuğ'un planları arasında amatör branşlar için yasada ön görülen maddi desteğin yanı sıra gençlerin keşfedilebilmesi için spor müsabakalarının canlı olarak yayınlanması ve kayıt altına alınması da yer alıyor.  Ayrıca, gençlerin spora olan sevgisini artırmak ve başladığı sporu profesyonel düzeye taşımak için profesyonel sporcularla söyleşi programları düzenlenecektir.
Atakan Ertuğ'un spor menajerliğinde yetkin isimlerle anlaşarak keşfedilen sporcuların haklarını korumayı planlaması da dikkat çekici. Ayrıca, çocuk ve genç sporcuların başarılarının profesyonel kulüplerin gözlemcilerine raporlanması için videoların kayıt altına alınması da önemli bir adım olarak öne çıkıyor. 
Atakan Ertuğ'un bu sözleri, Osmaniye'de sporun geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Mustafa Düzenli