Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde, belediyede uzun yıllar görev yapan çalışanlar için anlamlı bir veda programı düzenlendi. Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, görev süreleri boyunca belediyeye önemli katkılar sunan personellerle bir araya gelerek emeklilikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Yarbaşı Belediyesinde Emekli Personele Anlamlı Vefa1Emekleri İçin Plaket Takdim Edildi

Yarbaşı Belediyesinde görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren Ramazan Aslancan, Ali Güzel ve Mustafa Burkaş’ın emeklilikleri dolayısıyla düzenlenen buluşmada, belediyeye ve beldeye sundukları hizmetlerden dolayı kendilerine plaket takdim edildi.

Başkan Ökkeş Aksoy, kıymetli çalışma arkadaşlarının yıllar boyunca gösterdiği emek ve fedakârlığın unutulmayacağını belirterek, belediye hizmetlerine sağladıkları katkılar için teşekkür etti.

Yarbaşı Belediyesinde Emekli Personele Anlamlı Vefa2Başkan Aksoy’dan Teşekkür Mesajı

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, emekli olan personele yönelik yaptığı değerlendirmede, belediye ailesinin önemli bir parçası olan çalışanların hizmetlerinin büyük değer taşıdığını ifade etti.

Aksoy, emeklilik hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, çalışanların aileleriyle birlikte güzel yıllar geçirmelerini diledi.

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz’dan Taziye Ziyareti
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Kararmaz’dan Taziye Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Yarbaşı Belediyesinde Emekli Personele Anlamlı Vefa3Belediye Çalışanlarına Vefa Örneği

Yarbaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen program, uzun yıllar kamu hizmetinde bulunan çalışanlara yönelik vefa örneği olarak değerlendirildi. Belediye yönetimi, emek veren personellerin her zaman hatırlanacağını belirtti.

Muhabir: Enes şimşek