GÜNCELLEME - Adana'da silahlı saldırıya uğrayan 3 kişi hayatını kaybetti
GÜNCELLEME - Adana'da silahlı saldırıya uğrayan 3 kişi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Düziçi Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen yol yenileme çalışmaları kapsamında Boğaziçi Mahallesi Ana Cadde ile Karkın–Karlica yolu istikametinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, çalışmalar nedeniyle ilgili güzergâhın bugün ve yarın araç trafiğine kapalı olacağı bildirildi.

Çalışmaların güvenli ve hızlı şekilde tamamlanabilmesi için sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Alternatif Güzergâhlar Kullanılmalı

Belediye, asfaltlama çalışmaları süresince bölgede ulaşımın alternatif yollar üzerinden sağlanacağını belirterek, vatandaşların trafik işaret ve yönlendirmelerine uymalarının önem taşıdığını vurguladı.

Yetkililer, çalışma alanında hem iş güvenliği hem de trafik akışının sağlıklı şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin dikkatli olmalarını istedi.

Çalışmaların Ardından Yol Yeniden Açılacak

Düziçi Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda tamamlanmasının ardından yolun yeniden araç trafiğine açılacağını bildirdi.

Açıklamada, vatandaşların gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür edilerek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Muhabir: Resul Özdil