AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Düziçi ilçesinde kapsamlı bir ziyaret ve temas programı gerçekleştirecek.
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Karamaz tarafından duyurulan programa göre Gülsoy, 15 Eylül 2026 Salı günü sabah saatlerinden itibaren ilçede çeşitli toplantı, ziyaret ve incelemelerde bulunacak.
Programda siyasi çalışmaların yanı sıra muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafla yapılacak görüşmeler de yer alıyor.
İlk Program İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
Milletvekili Seydi Gülsoy’un Düziçi programı saat 11.00’de İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ile başlayacak.
Toplantıda ilçedeki çalışmaların ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamaların değerlendirilmesi bekleniyor.
Muhtarlarla Bir Araya Gelecek
Gülsoy, saat 12.30’da muhtarlarla buluşacak. Görüşmede mahalle ve köylerin talep ve beklentilerinin ele alınması planlanıyor.
Programın devamında saat 13.30’da Düziçi Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Gülsoy, belediyede yürütülen çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirecek.
STK Temsilcileriyle Buluşma
Saat 14.00’te sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Gülsoy’un, Düziçi’nin sosyal ve ekonomik gündemine ilişkin görüş ve talepleri dinlemesi öngörülüyor.
Milletvekili Gülsoy, saat 15.00’te Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla buluşacak.
Düziçi’ndeki Yatırımları İnceleyecek
Programın saat 16.00 bölümünde ilçedeki yatırımların incelenmesi yer alıyor. Gülsoy’un devam eden veya planlanan çalışmalar hakkında sahada bilgi alması bekleniyor.
Düziçi programı saat 17.00’de gerçekleştirilecek üye ziyaretiyle tamamlanacak.
15 Eylül Düziçi Programı
- 11.00: İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
- 12.30: Muhtarlar Buluşması
- 13.30: Düziçi Belediyesi Ziyareti
- 14.00: STK Temsilcileri Buluşması
- 15.00: Traktör Galericileri Sitesi Esnaf Ziyareti
- 16.00: Yatırımların İncelenmesi
- 17.00: Üye Ziyareti
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Karamaz, programı “Hep birlikte daha güçlü Düziçi” mesajıyla duyururken, gerçekleştirilecek buluşmalara vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.




