AK Parti Teşkilatı Düziçi’nde Bir Araya Geldi
Toplantıya Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, İl Başkan Yardımcısı Duran Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Okur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci katıldı.
Programda ayrıca AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Düziçi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt ve teşkilat mensupları yer aldı.
Hedefler Ve Programlar İstişare Edildi
Toplantıda AK Parti teşkilatının çalışmaları değerlendirilerek, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan hedefler ve programlar üzerine istişarelerde bulunuldu.
Toplantı sonrası yapılan değerlendirmede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde millete hizmet etmeye devam edileceği belirtildi.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği ifade edilirken, toplantının Düziçi, Osmaniye ve teşkilat için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.






