Göksun Elbistan Karayolunda Zincirleme Kaza

Göksun'un sabah sisli havasında başlayan gün, büyük bir trafik kazasıyla sarsıldı. Elbistan-Göksun karayolu, Göksun ilçe girişinde, 22 aracın karıştığı ve 15 kişinin yaralandığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Yoğun sis, sürücülerin görüşünü kısıtladı ve zincirleme reaksiyonun tetikleyicisi oldu.

Kazaya Karışan Araçlar ve İlk Müdahale

Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında, birbirine giren 14 araçta minibüsler, otomobiller ve bir tır dikkat çekti. Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri, trafik akışını kontrol altına almak için Göksun-Elbistan kara yolunu geçici olarak trafiğe kapattı. Kazada yaralananlar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İkinci Kazanın Detayları ve Sonuçları

Birinci kazanın şokunu atlatamadan, aynı bölgede başka bir kaza daha meydana geldi. Bu kez 8 araç birbirine girdi. Bu ikinci kazada da 5 kişi yaralandı ve hızla hastaneye sevk edildi.

Kahramanmaraş ve Göksun bölgeleri, bu tip sisli hava koşullarında sıklıkla trafik kazalarına sahne oluyor. Sürücülerin daha dikkatli olması, hava koşullarını göz önünde bulundurarak hareket etmesi büyük önem taşıyor.