Emniyet Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen KAFES-22 Operasyonları, Osmaniye ilini de kapsayarak bölgede etkili bir mücadele sergiledi.

Operasyon kapsamında 63 ilde tespit edilen 302 şüpheli şahıs, güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Tefecilik, dolandırıcılık, sahtecilik gibi suçlarla mücadelede önemli bir adım olan operasyonda ele geçirilen 18 ruhsatsız silah, 64 sahte ustalık/kalfalık belgesi, 23 sahte çürük ve engelli raporu, 479 başka şahıslar adına düzenlenmiş SIM kart ve 396 sahte plaka, Osmaniye'nin huzurunu tehdit eden unsurlara karşı etkili bir mücadele örneği oluşturuyor.

Osmaniye'nin güvenliğine yönelik yapılan bu başarılı operasyon, bölge genelindeki halkın huzurunu sağlamaya yönelik güçlü bir adımı temsil ediyor. Güvenlik güçlerimizin kararlılığı ve Osmaniye'nin emniyetine sağladığı katkıyla, bölgede huzurun tesisi için önemli bir adım atılmış oldu.

Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yalova ve Zonguldak’ta eş zamanlı Kafes-22 operasyonları düzenlendi.