Antalya'nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Kadir Kuşçu, iki katlı binanın çatısından düşerek ağır yaralandı.

Kazanın Detayları

Kaza, yerel saatle 12.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Kuşçu, bozulan güneş enerjisi panelini kontrol etmek amacıyla evinin çatısına çıktı. Ancak bir süre sonra dengesini kaybeden Kuşçu, giriş kapısının sundurmasının üzerine düştü. Çevredeki komşuların hemen sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kepez güneş enerjisi

Kurtarma Operasyonu ve Tedavi

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sundurmanın üzerinden alınan Kuşçu, ilk yardımın ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kuşçu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Komşuların Tanıklığı

Olayı anlatan komşu Bilal Kurşun, "Evde otururken bir ses duyduk. Ağabey, çatıda güneş enerjisi panelini düzeltirken aşağı düştü. Hemen sağlık ekiplerine haber verdik ve ona yardım etmeye çalıştık. Maalesef durumu oldukça ciddiydi ve hareket edemiyordu" şeklinde konuştu. Görüntü : İHA