Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Trabzon’da karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 3-3’lük beraberlikle tamamlanırken, karşılaşmanın özellikle ilk yarısında verilen hakem kararları ön plana çıktı.

Trabzonspor3

Trabzonspor kırmızı kart bekledi

Depremde 8 sporcusunu kaybeden kadın voleybol takımı 2. Lig'de zirveye oynuyor
Depremde 8 sporcusunu kaybeden kadın voleybol takımı 2. Lig'de zirveye oynuyor
İçeriği Görüntüle

Maçın henüz 6. dakikasında yaşanan bir pozisyon bordo-mavili cephede tepkilere neden oldu. Beşiktaşlı Orkun Kökçü’nün Serdar Saatçı’ya yaptığı müdahale sonrası hakem Ali Şansalan sarı kartına başvurdu. Trabzonspor cephesi ise pozisyonun kırmızı kart gerektirdiği görüşüyle hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Söz konusu pozisyon için VAR hakemi Alper Çetin’den, orta hakeme herhangi bir inceleme tavsiyesi gelmezken oyun devam etti.

Beşiktaş’ın Yeni Rotası Konferans Ligi4

Beşiktaş 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 38. dakikasında bu kez karar Beşiktaş aleyhine çıktı. El Bilal Touré’nin Ozan Tufan’a arkadan yaptığı müdahale sonrası VAR hakemi Alper Çetin, hakem Ali Şansalan’a pozisyonu izlemesi yönünde uyarıda bulundu. Monitöre giderek pozisyonu inceleyen Şansalan, Malili futbolcuya doğrudan kırmızı kart gösterdi.

Beşiktaş, El Bilal Toure Transferini Resmen Açıkladı1

Touré’den sert tepki

Kırmızı kart kararının ardından El Bilal Touré büyük tepki gösterdi. 24 yaşındaki futbolcu, teknik ekipten Serkan Reçber’in araya girmesiyle sakinleştirildi.

Muhabir: Sude Nur Koç