Strateji ve Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda, teşkilat mensuplarına yönelik strateji ve eğitim toplantısı yapıldı. Genel merkez eğitimcilerinin sunumlarıyla gerçekleşen toplantıda önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Sunumlar Gerçekleştirildi

Program kapsamında Hüseyin Karatoprak, Hayri Kamalı, Muhittin Gül ve Celal Sari tarafından çeşitli sunumlar yapıldı. Teşkilat çalışmaları ve siyasi strateji üzerine bilgiler paylaşıldı.

Katılım Belgeleri Takdim Edildi

Eğitim toplantısının sonunda teşkilat mensuplarına katılım belgeleri verildi. Programın, teşkilat çalışmaları açısından verimli geçtiği ifade edildi.

Osmaniye'de Kargolar 15 Temmuz'da Hizmet Vermeyecek
Osmaniye'de Kargolar 15 Temmuz'da Hizmet Vermeyecek
İçeriği Görüntüle

“Yeni Türkiye” Vurgusu

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Ahmet Kılıç, eğitimin yeni bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını temenni ederek katılımcılara teşekkür etti.

Muhabir: Enes şimşek