A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde deplasmanda Kosova’yı 1-0 yenerek, 24 yıl aradan sonra turnuvaya katılma hakkı kazandı. Bu tarihi zafer, Trabzon’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Trabzon, Millilerin Dünya Kupası Sevinciyle Coştu (3)Meydanlarda Dev Ekran Heyecanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, milli takımın başarısını kent halkıyla paylaşmak için Meydan bölgesine dev ekran kurdu. Binlerce Trabzonlu, Türkiye’nin Kosova karşısındaki mücadelesini canlı olarak izledi.

Amedspor Ümraniyespor Berabere Bitti
Amedspor Ümraniyespor Berabere Bitti
İçeriği Görüntüle

Trabzon, Millilerin Dünya Kupası Sevinciyle Coştu (2)Horon ve Kolbastıyla Kutlama

Maçın 1-0’lık skorla sona ermesinin ardından vatandaşlar, horon ve kolbastı eşliğinde galibiyeti coşkuyla kutladı. Meydanı dolduran Trabzonlular, bayraklarla ve tezahüratlarla A Milli Takım’ın Dünya Kupası yolundaki zaferini doyasıya yaşadı.

Türkiye’nin 2026 FIFA Dünya Kupası’na dönüşü, Trabzon halkı için unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: İHA