Türk Kızılay Kadirli Şubesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında ilçede düzenlenen anma programlarına katılarak şehitleri rahmet, minnet ve dualarla andı.
Program kapsamında ilk olarak Kadirli Şehitliği ziyaret edildi. Burada aziz şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakılırken, Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.
Anma etkinlikleri daha sonra Merkez Hamidiye Camii'nde düzenlenen Yasin-i Şerif programıyla devam etti. Programa katılan Kızılay gönüllüleri ve vatandaşlar, 15 Temmuz şehitleri ile vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlar için hep birlikte dua etti.
Türk Kızılay Kadirli Şubesi tarafından yapılan açıklamada, 15 Temmuz şehitleri rahmetle, gaziler ve tüm kahramanlar ise minnetle anılırken, milli birlik ve beraberlik ruhunun daima yaşatılacağı vurgulandı. Program, birlik ve beraberlik mesajlarının ardından sona erdi.



