Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programında öğrencilerle bir araya geldi. Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunun yaşandığı programda öğrencilerle samimi anlar yaşandı.

Kaymakam Dolu Öğrencilerle İftar Yaptı 5Öğrencilerle Sohbet Edip Talepleri Dinlediler

İftar programının ardından Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, yurtta kalan öğrencilerle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Dolu, gençlerin görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı
AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Dolu Öğrencilerle İftar Yaptı 4Kurum Müdürleri de Katıldı

Gerçekleştirilen programa Gençlik ve Spor Müdürü Orkun Akıcı, Gençlik Merkezi Müdürü Buğra Kuru ve Yurt Müdürü Ali Bakıcı da katılarak öğrencilere eşlik etti. Program, öğrencilerle yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Kaymakam Dolu Öğrencilerle İftar Yaptı 3

Muhabir: Resul Özdil