Osmaniye İl Özel İdaresi'nden Yoğun Yağışın Ardından Hızlı Müdahale Osmaniye İl Özel İdaresi'nden Yoğun Yağışın Ardından Hızlı Müdahale

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, iktidarın övünerek "Hava yolunu, halkın yolu yaptık" ifadelerine rağmen Balıkesir Merkez Havalimanı'nda yapılan 76 milyon liralık harcamaya dikkat çekti. Ancak, havalimanının kurulduğu günden bu yana ticari bir tek uçak ve yolcu görmediğini belirtti. Karasu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün şimdi de havalimanında meydana gelen yıpranmayı gidermek amacıyla milyonlarca liralık yeni bir "onarım" ihalesi yaptığını ifade etti.

Karasu, "Hava yolunu, halkın yolu diye övünen iktidar, Balıkesir Merkez Havalimanı'nın gerçek durumu karşısında sorumluluğunu yerine getirmiyor. Harcanan milyonlarca lira ve yapılan havalimanı, bir ticari uçak ve yolcu göremiyor. Şimdi de havalimanında meydana gelen yıpranmayı gidermek için yapılan yeni onarım ihalesi, halkın kaynaklarının israfına işaret ediyor" dedi.

Balıkesir Merkez Havalimanı'ndaki durumu sorgulayan Karasu, yeni yapılan onarım ihalesinin detaylarına da dikkat çekerek, kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmeye çağırdı.