• DOLAR 32,22 %-0.07
  • EURO 34,81 %0.26
  • ALTIN 2.407,36 %0.59
  • BİST100 10.268 %0.20
  • BITCOIN 61.299 %-1.98
  • ETHERIUM 2.966 %-1.78
26°

Bakanlığı Haberleri

Bakanlığı haberleri ve güncel Bakanlığı gelişmeleri, Bakanlığı ile ilgili tüm video, Bakanlığı fotoğrafları ve Bakanlığı haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Osmaniye'de trafik güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir adım attı.

Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 2024 yılının Şubat dönemi yatırım teşvik belgelerine ilişkin verileri açıkladı.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal destek programlarını sürdürmeye devam ediyor.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan güncellemeyle, Öğrencilere temel sosyal bilimler becerilerini kazandırmak amacıyla köklü bir anlayış değişikliği yapıldı.

Ekonomi

Sağlık Bakanlığı, Osmaniye ilinde sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve yerel halka daha iyi sağlık imkanları sunmak amacıyla yeni bir sağlık merkezi...

Gündem

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sosyal anlayışının bir gereği olarak, ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik önemli bir adım attı.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber: Türkiye Aile Destek Programı Ödemeleri Öne Alındı

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara yönelik yardımlarına bir yenisini ekleyerek çocuklar ve gençler için nakdi destekler sağlamaya başladı.

Ekonomi

Prefabrik evler, günümüzde ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bir dönemde ekonomik ve pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Gündem

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, geleneksel Türk sanatlarından biri olan kalem işi sanatını "Kalemkâr Okullar" projesiyle gün yüzüne...

Ekonomi

Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için büyük bir destek programı başlattı.

Geçen Yıl Bugün