Fabrika geçtiğimiz yıl Pazaryeri OSB'ye kurulmuş olup, 35 kişiye istihdam sağlamaktadır. Fabrika sahibi Sedat Meşe, Başkan Zekiye Tekin'e fabrikanın kurulum aşamasından personel desteğine kadar verdiği destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla düzenlenen kahvaltıya ev sahipliği yaptı.

Düzensiz göçmenlere İçişleri'nden 'Kalkan'! Düzensiz göçmenlere İçişleri'nden 'Kalkan'!

Sedat Meşe, "Pazaryeri ilçemizde faaliyetimize başladığımız fabrikamızın her aşamasında bizlere destek olan Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, hanımefendiye teşekkür ederim" dedi. Başkan Tekin ise Pazaryeri ilçesine istihdam ve katma değer sağlayacak her kuruluşun belediye olarak destekçisi olacaklarını belirtti.

Pazaryeri OSB'de faaliyet gösteren ve kurulumu devam eden fabrikaların ilçede 7 bin kişiye istihdam sağladığını vurgulayan Başkan Tekin, ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yürütülen projelerle birlikte ilçedeki konut sıkıntısını çözeceklerini ifade etti. Pazaryeri TOKİ'nin 2023 yılında 103 konut için yer teslimi yapıldığını ve ihale aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Tekin, ilçedeki konut sıkıntısına çözüm getireceklerini belirtti.

Kaynak: igf