Kemer'in LGS şampiyonlarına Kaymakamdan ödül Kemer'in LGS şampiyonlarına Kaymakamdan ödül

Osmaniyespor'un eski kulüp başkanlarından Muzaffer Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, mevcut başkan Bülent Çenet'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ateş, Çenet'in kongre kararı aldığını ve başkanlığı bırakmayı düşündüğünü belirterek, kulübe yeni bir başkan bulunmasının zorluklarına dikkat çekti.

Muzaffer Ateş, "Kulüp başkanımız Bülent Çenet kardeşimin kongre kararı aldığını, başkanlığı bırakacağını ve talipli çıkarsa kulübü devredeceğini açıkladığını öğrendim. Osmaniyespor FK kulübüne bu şartlarda aday çıkmayacağı kesindir. Kulüplerin yükünü kolay kolay hiçbir şahıs, hiçbir iş insanı çekemez. Ancak, yıllardır olduğu gibi valimizin, belediye başkanımızın ve siyasilerimizin bir araya gelip kulüp başkanlığı için bir isim üzerinde birleşince otomatik olarak kulübe başkan bulunur" dedi.

Ateş, kulüp başkanının siyasi olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Başkan siyasi olmamalıdır; çünkü 3 sezondan bu yana siyaseten getirilen kulüp başkanı, devamında siyaseten hocaları getirir ve siyaseten futbolcu transferleri oluşur. Siyasetin bulaştığı futboldan hiçbir zaman hayır gelmez" ifadelerini kullandı.

Başkan Bülent Çenet'in 2024-2025 futbol sezonu için açıkladığı bütçelere de değinen Ateş, "2024-2025 futbol sezonu için başkanımızın açıkladığı şampiyonluk ve ployof bedeli 43.200.000 TL, kümede kalma ve orta sıralar için 24.400.000 TL mâl olacağını belirtmiştir. Başkanımızın açıkladığı şampiyonluk ve ployof bedelinin yarısına, 21.000.000 TL'ye takımımız Osmaniyespor FK rahatlıkla şampiyonluğa ve ployofa oynar, oynatılır. 10.000.000 TL ile de her türlü kümede kalır" şeklinde konuştu.

Muzaffer Ateş'in bu eleştirileri, Osmaniyespor yönetimi ve taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı. Ateş'in, kulübün geleceği ve yönetim stratejileri konusundaki görüşleri, önümüzdeki günlerde nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Başlıksız 1-4

Editör: Resul Özdil