Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, Kasım ayı olağan belediye meclis toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, toplantının ardından yaptığı açıklamada, ilçenin geleceğini şekillendirecek önemli kararlar alındığını belirtti. Başkan İba “İlçemizin Geleceği Için Önemli Kararlar Aldık” (2)

Düziçi’nde “Eğitimde Birlik” Protokolü İmzalandı
Düziçi’nde “Eğitimde Birlik” Protokolü İmzalandı
İçeriği Görüntüle

“Kıymetli hemşehrilerim, Kasım ayı olağan meclis toplantımızı Belediye Meclis Salonumuzda gerçekleştirdik. Gündem maddelerimizi görüşerek, ilçemizin geleceği adına önemli kararlar aldık. Hizmette istişare ve ortak akıl anlayışıyla, ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.”
Mustafa İba, Düziçi Belediye Başkanı

Başkan İba “İlçemizin Geleceği Için Önemli Kararlar Aldık” (1)Başkan İba, toplantıya katılım sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan İba “İlçemizin Geleceği Için Önemli Kararlar Aldık” (3)Akdeniz’in incisi Düziçi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz,” diyen İba, önümüzdeki dönemde de hizmet odaklı belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini ifade etti.

Muhabir: Enes şimşek