Bahçe Belediyesi, ilçede ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Mahalle’de 5 sokakta sıcak asfalt serim çalışmaları resmen başladı.
13 Santimetrelik Sıcak Asfalt
Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, sokaklara 13 santimetre kalınlığında sıcak asfalt seriliyor. Çalışmaların, mahallede uzun süredir yaşanan yol sorunlarını önemli ölçüde gidermesi hedefleniyor.
Başkan Kadıoğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi
Devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bahçe Belediye Başkanı Sayın Zeynel Mete Kadıoğlu, ilçede ulaşım konusunda sorun yaşanan mahalle ve sokakların detaylı şekilde değerlendirildiğini belirtti. Kadıoğlu, yapılan planlamanın aciliyet durumuna göre oluşturulduğunu vurguladı.
“Sorunları biliyoruz. Planlamamızı aciliyet sırasına göre yaptık ve bugün itibarıyla Yeni Mahallemizden başladık. Çalışmalarımız sürecek. Daha güzel bir Bahçe için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz.”
Çalışmalar Sürecek
Bahçe Belediyesi yetkilileri, asfalt serim çalışmalarının program dahilinde ilçenin farklı mahallelerinde de devam edeceğini, ulaşım konforunun kalıcı şekilde artırılmasının hedeflendiğini ifade etti.







