Genç ressamlardan karma resim sergisi Genç ressamlardan karma resim sergisi

Teknoloji devi Apple'ın en yeni ürünü olan Vision Pro, beklenenden önce piyasaya sürülebilir. Güvenilir kaynaklar, Apple'ın üretimi artırdığını ve şubat ayında satışa başlamayı hedeflediğini belirtiyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, geliştiricilere yönelik gönderilen bir e-posta ve üretimdeki artış, Vision Pro'nun erken bir çıkışa hazırlandığını gösteriyor.

Apple, geliştiricilerden uygulamalarını test etmelerini ve Vision Pro'nun çıkışına hazır hale getirmelerini istediği e-postayla lansmanın yaklaştığını işaret etti. Bu da şubat ayında beklenen bir lansmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

Vision Pro'nun teknik özellikleri ise oldukça çarpıcı. Toplamda 23 milyon piksel sunan iki yüksek çözünürlüklü OLED ekran, Apple M2 ve Apple R1 çipleri, 12 kamera ve 6 mikrofon gibi özelliklerle donatılmış durumda. Ayrıca, cihaza özel geliştirilen yeni işletim sistemi visionOS ile birlikte geliyor.

Fiyatı ise dikkat çekici. 3,499 dolarlık etiketiyle Vision Pro, kullanıcıları düşündürüyor. Ancak, daha uygun bir modelin de gelebileceği söylentiler arasında.

Sizce, Apple Vision Pro başarılı olabilecek mi? Teknoloji dünyasındaki bu heyecan verici gelişmeler, kullanıcıları merak içinde bırakıyor.