AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, parti binası salonunda düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek kentte yürütülen çalışmalar ve teşkilat faaliyetleri hakkında kapsamlı açıklamalarda bulundu.
Osmaniye’nin her köşesinde hizmetlerin sürdüğünü ifade eden Binboğa, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sahaya dayalı ve halkla iç içe bir siyaset anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini vurguladı.
“Yeni Üyelerimiz Gücümüze Güç Kattı”
AK Parti’nin üye sayısındaki artışa dikkat çeken Binboğa, Yargıtay Başkanlığı tarafından 2 Ocak 2026’da açıklanan resmî verileri hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti’nin üye sayısı 664 bin 568 artarak 11 milyon 543 bin 301’e ulaşmıştır. Bu artış, yalnızca bir istatistik değil; milletimizle kurduğumuz sarsılmaz gönül bağının en somut göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, siyaseti masa başında değil sahada yapmanın karşılığını almaya devam ediyoruz.”
Osmaniye’de 7 Bin 285 Yeni Üye
Binboğa, Osmaniye özelinde de dikkat çekici bir tablo ortaya koyarak, son dönemde 7 bin 285 yeni üyenin AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Böylece Osmaniye’deki toplam üye sayısı 72 bin 821’e ulaştı.
Bu başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Binboğa, şu değerlendirmede bulundu:
“7 ilçemiz, 136 mahallemiz ve 158 köyümüzde üç kademe teşkilatlarımızla sahadayız. Bu artış bir gönül bağı hareketinin sonucudur.”
Kadın ve Gençlik Kolları Sahada
Üye artışının arkasındaki nedenlere de değinen Binboğa, teşkilat çalışmalarının merkezinde kadın ve gençlik kollarının yer aldığını belirtti:
“Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız anlayışıyla hareket ettik. Üye kayıtları sadece sayısal değil; güven, samimiyet ve ortak gelecek vizyonuna dayalı bir yol arkadaşlığıdır.”
AK Parti’nin farklı kesimleri ortak hedefler etrafında buluşturan büyük bir aile olduğunu dile getiren Binboğa, açıklanan verilerin milletin yönünün ve umudunun yeniden AK Parti olduğunu gösterdiğini söyledi.
Sorular Yanıtlandı
Toplantının sonunda AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Osmaniye’de hayata geçirilen hizmetlere ilişkin bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.




