Osmaniye Iftar 2 Serdengeçti

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte oruç açtı.

Osmaniye Iftar 7 Serdengeçti

Osmaniye’de Yatırımcıya Müjde: 301 Milyon TL’lik Dev Teşvik
Osmaniye’de Yatırımcıya Müjde: 301 Milyon TL’lik Dev Teşvik
İçeriği Görüntüle

İftar Öncesi Sohbet, Aynı Sofrada Buluşma

İftar öncesinde çadır alanında vatandaşlarla sohbet eden Vali Serdengeçti, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma iklimine dikkat çekti. Çadıra gelen çok sayıda vatandaş, aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadı.

Osmaniye Iftar 1 Serdengeçti

“Kardeşlik Soframızı Paylaştık”

Programda kısa bir değerlendirme yapan Vali Serdengeçti, Ramazan’ın anlamına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Muhabbet ve dostluk içinde geçen bu müstesna akşamda kardeşlik soframızı aziz hemşehrilerimizle paylaştık. Mübarek Ramazan-ı Şerif boyunca kıymetli vatandaşlarımıza iftar yapma imkânı sağlayan Vakıflar Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.”

Muhabir: Ersin ŞİMŞEK