Osmaniye Devlet Hastanesi, Türkiye’de bir ilke imza atarak bünyesinde halk kütüphanesi açtı.

Türkiye’de Bir İlk Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Halk Kütüphanesi Açıldı (6)Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılış, sağlık ve kültürü bir araya getiren anlamlı bir adım oldu.


Türkiye’de Bir İlk Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Halk Kütüphanesi Açıldı (7)300 Metrekarelik Kütüphane Hizmete Girdi

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde kurulan halk kütüphanesi, 300 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Diyabetli sayısı 10 yılda yüzde 90 arttı
Diyabetli sayısı 10 yılda yüzde 90 arttı
İçeriği Görüntüle

Türkiye’de Bir İlk Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Halk Kütüphanesi Açıldı (4)Kütüphane; sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınlarının bilgiye ve kitaba kolayca ulaşabilmesini sağlayarak tedavi sürecine moral ve destek sunmayı amaçlıyor.


Türkiye’de Bir İlk Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Halk Kütüphanesi Açıldı (3)“Sağlık ve Kültürü Buluşturan Bir Hizmet”

Açılışta yapılan açıklamalarda, bu özel hizmetin yalnızca Osmaniye için değil, Türkiye’deki tüm sağlık kurumları için örnek teşkil ettiği vurgulandı. Hastane yönetimi, kütüphanenin kazandırılmasında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Türkiye’de Bir İlk Osmaniye Devlet Hastanesi’nde Halk Kütüphanesi Açıldı (1)

Muhabir: Resul Özdil