Toprakkale AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık olağan toplantı, Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ve İlçe Başkanı Ahmet Özkan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Teşkilat Toplantısı Yapıldı
Toprakkale AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özkan başkanlığında gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıya teşkilat mensupları katıldı. Toplantıda ilçede yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Çalışmalar Masaya Yatırıldı
Toplantıda, Toprakkale’de devam eden hizmetler ve planlanan çalışmalar ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcıların katkılarıyla verimli bir istişare ortamı oluşturuldu.
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, birlik ve beraberlikten güç alarak ilçeye değer katacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.





