Kahramanmaraş'ta otomobilin çarptığı kişi öldü Kahramanmaraş'ta otomobilin çarptığı kişi öldü

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Alper Kaan Er, İstanbul'da tatil yapmak üzere arkadaşlarıyla bulunduğu sırada trajik bir olay sonucunda hayatını kaybetti. Genç öğrenci, bir kapalı yüzme havuzunda geçirdiği epilepsi nöbeti sonrasında boğulma tehlikesi geçirdi. Olay anında havuzdan çıkartılan Er, hemen sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Alper Kaan Er'in cenazesi, yarın Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Kalaycılı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedilecek. Haberin ardından üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda derin bir üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Alper Kaan Er'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Değerli öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve üniversitemiz camiasına başsağlığı dileriz."

Olayın detaylarına dair polis soruşturması devam ederken, genç öğrencinin ani ölümü, ailesi, arkadaşları ve üniversite camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Sevdikleri, Alper Kaan Er'i anmak ve başsağlığı dilemek amacıyla sosyal medya üzerinden duygusal paylaşımlarda bulunuyor.