Osmaniye İl Müftülüğü tarafından organize edilen “Sabah Namazı Buluşması” programı, vatandaşların yoğun katılımıyla Alibeyli Camiinde gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde camiyi dolduran vatandaşlar, manevi atmosferde bir araya gelerek birlikte namaz kıldı.

Osmaniye’de Sabah Namazı Sonrası Çorba İkramı2Programa, Osmaniye İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Sevinç ve Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü temsilcileri de katılım sağladı. Namazın cemaatle kılınmasının ardından, İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetinde birlik, beraberlik ve kardeşlik konularına değinen Müftü Taşcı, sabah namazının müminlerin hayatındaki özel yerine dikkat çekti.

Osmaniye’de Sabah Namazı Sonrası Çorba İkramı3Dr. Taşcı konuşmasında, “Sabah namazı, hem ruhun hem de toplumun dirilişidir. Bu buluşmalar, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirerek toplumsal dayanışmayı güçlendiriyor” ifadelerini kullandı. Müftü, programa ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, bu tür manevi buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.

Osmaniye’de Sabah Namazı Sonrası Çorba İkramı4Programın sonunda cemaat, cami avlusunda bir araya gelerek sıcak çorba ikramı eşliğinde sohbet etti. Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, İl Müftülüğü’ne teşekkür etti.

Osmaniye’de Sabah Namazı Sonrası Çorba İkramı5

Bakan Fidan’dan İki Önemli İkili Görüşme!
Bakan Fidan’dan İki Önemli İkili Görüşme!
İçeriği Görüntüle

“Sabah namazı buluşmaları, sadece ibadet değil, aynı zamanda gönül bağlarımızı güçlendiren manevi birer buluşmadır.”
— Dr. Ahat Taşcı, Osmaniye İl Müftüsü

Muhabir: Mehmet Çardak