Osmaniye’de Emeklilere Kültür Kapıları Açıldı
Osmaniye’de Emeklilere Kültür Kapıları Açıldı
İçeriği Görüntüle

Etkinlik, hem akademik paylaşımları hem de bölgenin kültürel mirasını bir araya getirerek sempozyumun etkileşim alanını genişletti.

Okü’de Dede Korkut Sempozyumu’nda Kültürel Gezi (6)Katılımcılar Bölgenin Değerlerini Tanıdı

Sempozyuma yurtiçi ve yurtdışından gelen akademisyen ve araştırmacılar, düzenlenen geziyle birlikte Osmaniye’nin tarihi ve kültürel mekanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Okü’de Dede Korkut Sempozyumu’nda Kültürel Gezi (7)Program kapsamında bölgenin öne çıkan kültürel miras alanları ziyaret edildi, yerel dokuyu yansıtan tanıtımlar yapıldı.

Okü’de Dede Korkut Sempozyumu’nda Kültürel Gezi (5)Akademik ve Kültürel Buluşma

Sempozyumun yalnızca bilimsel sunumlarla sınırlı kalmadığını belirten yetkililer, kültürel gezinin Dede Korkut mirasının yaşatılması ve farklı coğrafyalardan gelen katılımcılar arasında kültürel bağ kurulması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Okü’de Dede Korkut Sempozyumu’nda Kültürel Gezi (3)

Muhabir: Resul Özdil