Düziçi'ne Yeni Halk Kütüphanesi Kazandırılıyor

AK Parti Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçeye değer katacak yeni bir projeyi kamuoyuyla paylaştı. Başkan İba, Uçaklı Park içerisinde yapılacak Düziçi Belediyesi Halk Kütüphanesi'nin kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini açıkladı.

Projeyle birlikte çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların faydalanabileceği modern bir kütüphane oluşturulması hedefleniyor.

Bilgiye ve Kültüre Erişim Kolaylaşacak

Yeni halk kütüphanesinin, yalnızca kitapların bulunduğu bir alan olmanın ötesinde eğitim, araştırma ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan modern bir yaşam merkezi olarak planlandığı belirtildi.

Başkan Mustafa İba, eğitimin geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu vurgulayarak ilçeye yakışır nitelikte bir projeyi en kısa sürede tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Düziçi Kütüphane

Başkan İba: "Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Başkan İba’dan Bakan Tekin’e Eğitim Ziyareti
Başkan İba’dan Bakan Tekin’e Eğitim Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Açıklamasında vatandaşlara seslenen Başkan İba, ilçeye kazandırılacak her yatırımın gelecek nesillere bırakılacak önemli bir miras olduğuna dikkat çekti.

İba, "Geleceğe yapılan en büyük yatırımın eğitim olduğuna inanıyoruz. İlçemize yakışır bu önemli projeyi en kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Durmadan, yorulmadan Düziçi'miz için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Eğitim ve Kültür Altyapısına Katkı Sağlayacak

Uçaklı Park içerisinde inşa edilmesi planlanan Düziçi Belediyesi Halk Kütüphanesi'nin tamamlanmasının ardından öğrenciler başta olmak üzere araştırma yapan vatandaşlara ve kitap okumayı seven herkese hizmet vermesi hedefleniyor. Projenin ilçenin eğitim ve kültürel yaşamına önemli katkılar sunması bekleniyor.

Muhabir: Enes şimşek