Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, göğüs ağrısı şikayeti ile devlet hastanesine başvurduktan sonra geçirdiği kalp krizi ve ardından beyin kanamasıyla yoğun bakımda tedavi altına alındı. Harun Hayali'nin genel sağlık durumu ciddiyetini korurken, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu hastanede bilgi aldı.

Sevk edildiği hastanede anjiyo olan Hayali'nin yanı sıra beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Ciddiyetini koruyan sağlık durumu nedeniyle ailesinin isteği üzerine başka bir hastaneye sevk edilme kararı alındı. Belediye Başkanı Harun Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi.

Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı

Harun Hayali Kimdir? Harun Hayali, 1 Mayıs 1962'de Sarıkamış'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sarıkamış'ta tamamladıktan sonra Kafkas Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu.