Türkiye başpehlivanlarından milli güreşçi Hüseyin Atlı, halk ozanları Âşık Feymani ve Âşık Mümtaz Sağlam, eski TRT Genel Müdürü ve akademisyen Halil Atılgan ile araştırmacı yazar ve Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Delikoca, Sofuoğlu’nu ziyaret etti.
ÖNEMLİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ
Gerçekleşen ziyarette spor, kültür ve sanat dünyasından isimler aynı çatı altında buluştu. Misafirler, milli güreşçi Aktuğ Sofuoğlu’na çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını diledi.
TÜRKÜLERLE RENKLİ ANLAR YAŞANDI
Ziyaretin en dikkat çeken anları ise halk ozanlarının söylediği türküler oldu. Âşık Feymani ve Âşık Mümtaz Sağlam’ın seslendirdiği eserler, ortama ayrı bir renk katarken davetliler keyifli anlar yaşadı.
Samimi sohbetlerin de gerçekleştiği buluşma, kültürel zenginliğiyle öne çıktı.
KÜLTÜR VE SPOR BULUŞTU
Kadirli’de gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, spor ile kültür dünyasını bir araya getirmesi açısından dikkat çekti. Katılımcılar, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti.






