• DOLAR 32,26 %-0.72
  • EURO 34,69 %-0.53
  • ALTIN 2.411,90 %-0.45
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 57.000 %-5
  • ETHERIUM 2.926 %-2.47
18°

Belediye başkan adayı Haberleri

belediye başkan adayı haberleri ve güncel belediye başkan adayı gelişmeleri, belediye başkan adayı ile ilgili tüm video, belediye başkan adayı fotoğrafları ve belediye başkan adayı haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel
Düziçi

Ak Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Mustafa İba'nın seçim koordinasyon merkezinde yapmayı planladığı sade bir buluşma, beklenmedik bir kalabalığın toplanmasıyla...

Genel

Haydar Aktürk, Osmaniye Sebze Halini ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi, çözüm sözü verdi.

Genel

Zafer Partisi Adayı Ertuğ, 14 Mart'ta sağlıkçılara destek: Şiddet kınanmalı, çalışma koşulları iyileştirilmeli.

Genel

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Bşk. Adayı Haydar Aktürk, Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına teşekkür eden bir açıklama yayımladı.

Genel

CHP Osmaniye'de İrfan Erdem ve Serkan Karayiğit, seçim öncesi yoğun çalışma içinde; şehri yenileme vaadiyle umut vadediyor.

Politika

- "Çiftçimizi, işçimizi, esnafımızı, iş insanımızı, toplumun her kesimini dinliyoruz. Sonra da milletimiz bizden ne istiyorsa onun gereğini yapıyoruz" -...

Politika

Zafer Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ, şehrin taziye evlerinin yetersizliğini ve bakımsızlığını gidermek için çözüm önerilerini paylaştı.

Genel

Osmaniye'nin yeniden inşası için Mimar Haydar Aktürk'ten Sevgililer Günü'nde birlik ve sevgi mesajı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Adem Demir, basın toplantısında, partisinin seçim öncesi vaatlerini ve Osmaniye hedefleri açıkladı.

Politika

TKP, Osmaniye için Murat Köken'i aday gösterdi. Köken, eşitsizliği ve yoksulluğu yıkma sözü vererek destek istedi.

Genel

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan adayı Ahmet Atakan Ertuğ, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin karşılaştığı zorlukları gündeme getirdi.