Türkiye Komünist Partisi (TKP), Osmaniye Belediye Başkanlığı için Murat Köken'i aday olarak açıkladı. Osmaniye'deki TKP İl Binasında gerçekleştirilen adaylık açıklama töreninde, Köken'e partililer yoğun destek verdi. Murat Köken, adaylık konuşmasında Osmaniye'nin karşı karşıya olduğu sosyal ve ekonomik sorunlara değinerek, bu sorunların üstesinden gelmek için yola çıktıklarını belirtti.

Köken, "Bugün burada Osmaniye'nin tarihini değiştirmek için bir aradayız. Yoksulluk ve eşitsizlikle mücadele ederek, şehrimizin makus talihini yeneceğiz. Biz, yeşil alanların yok edildiği, altyapı sorunlarının arttığı ve sosyal adaletsizliklerin derinleştiği mevcut düzeni değiştirmek istiyoruz," dedi.

Ayrıca, Köken, komünist belediyecilik anlayışıyla, halkın ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve herkese eşit hizmet sunacaklarını vurguladı. Tunceli'de TKP tarafından kazanılan belediye başkanlığını örnek göstererek, Osmaniye'de de aynı başarının tekrarlanabileceğine olan inancını dile getirdi. Köken, "Mehmet Fatih Maçoğlu'nun Tunceli'de sergilediği irade, bizim için bir ilham kaynağıdır. Osmaniye'de de halkımıza layık bir yönetim sergileyeceğiz," şeklinde konuştu.

Murat Köken, adaylık töreninde yanında bulunan herkese teşekkürlerini ileterek, desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. Köken, "Bu önemli günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese derin minnettarlığımı sunuyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Milletvekili  Gülsoy, TBMM'de Bahçe İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyelerini Ağırladı Milletvekili  Gülsoy, TBMM'de Bahçe İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyelerini Ağırladı

Whatsapp Image 2024 02 12 At 18.08.05

Muhabir: Mustafa Düzenli