Projede her mahalleye nüfus yoğunluğuna göre taziye evi yapılması, mevcut evlerin bakımının yapılması ve taziye evlerinin düğün salonu olarak kullanılması öngörülüyor. 

Ayrıca, taziye evlerine endüstriyel mutfak ekipmanları yerleştirilerek düğünlerin yemekli yapılabilmesi ve uygun fiyatlı restoran hizmeti sunulması planlanıyor. 

Ümit Özdağ - Atakan ErtuğProjede taziye evlerinin acil durumlarda toplanma yeri olarak da kullanılması da öngörülüyor. 
Bu projeyle gençlerin evlenme süreçlerine destek olunması, acil durumlarda halka barınma ve ihtiyaçlarını karşılama imkanı sağlanması amaçlanıyor.

Zafer Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ "Sevgili Osmaniyeliler.  Osmaniye’mizin kanayan yaralarından bir tanesi de taziye evlerimizin yetersiz ve mevcut olanların ise bakımsız olması.  Neredeyse her gittiğimiz mahallede yolların durumu ve suyun akmıyor olmasından sonra en çok söylenen şikayetlerden bir tanesi taziye evleri. Belediye Başkanlığını almamız durumunda taziye evleri konusunda bazı geliştirmek istediğimiz projeler var.
 Her mahalleye nüfus yoğunluğuna göre taziye evi yapmanın yanı sıra, taziye evlerinin maddi imkansızlıktan evlenmekte zorlanan Gençler İçin Düğün Salonu olarak kullanılmasına imkan vermeyi amaçlamaktayız.

 Aynı zamanda taziye evlerine endüstriyel mutfak ekipmanları yerleştirerek. Hem düğünlerin yemekli yapılabilmesini sağlayacağız hem de mahallede yiyecek ve içeceğe maddi imkansızlıktan dolayı zor erişen insanların Uygun Fiyatlı Restoran hizmeti almasını sağlayacağız.
 Taziye evleri projemiz sadece bu konularla da bitmiyor. Yaşanabilecek olası bir doğal afet ve benzeri konularda acil toplanma yeri olarak taziye evlerimizi kullanacağız.
 Düğünlerde ve restoran olarak kullanımda elde ettiğimiz tecrübe sayesinde acil durumda halkımıza yemek sağlayabilecek, barınma hizmeti sunabilecek ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir merkez haline dönüştürebileceğiz. Yardımlarımız burada toplanacak ve mahalli temsilciler ile halkımıza buradan dağıtılacaktır.

426395953 122149583246085679 394870775925369909 NGENÇLER MUTLU EVLENSİN

 Maddi kaygıların boğduğu gençlerimizi evlenirken bir nebze olsun rahatlatacak olan bu proje ile birlikte borçsuz evlenme oranlarının artacağını, evlilikte boşanma oranlarının düşeceğini ön görmekteyiz. Gelecekleri borç içinde olmayan gençler bir birbirlerine daha anlayışlı ve saygılı olacağını düşünmekteyiz.

ACİL DURUMLARDA TOPLANMA ALANI

 Sadece son bir kaç yılda orman yangınları, deprem ve sel felaketleri yaşadık. Bu gibi doğal afet durumlarında maalesef hazırlıksız olmamızdan dolayı sınıfta kaldık. Yeni Nesil Taziye evleri projesi ile her mahallede daha hazırlıklı ve daha güçlü olacağız.  Saygılar ve Sevgilerimle"  

Milletvekili Gülsoy, TBMM'de Kadirli İlçe Başkanı Yalçıner Karakuş'u Ağırladı Milletvekili Gülsoy, TBMM'de Kadirli İlçe Başkanı Yalçıner Karakuş'u Ağırladı


 

Editör: Ersin ŞİMŞEK