Miting olmayacağı ve herhangi bir konuşma yapılmayacağı önceden duyurulmasına rağmen, meydanı dolduran kalabalığın yoğunluğu İba'yı kısa bir konuşma yapmaya itti.

"Hazır mıyız?" diye başlayan İba, "Mustafa İba Başkan mı? Belediye Başkanı yapmaya hazır mıyız?" sorularıyla kalabalığı selamladı. Bu sıcak girişin ardından, "Evet Allah'ın izniyle bu gücün karşısında kimse duramaz," diyerek, destekçilerinin gücüne olan inancını dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 03 24 At 1.26.14 Pm

Kendisini dinlemek için toplanan kalabalığa teşekkür eden İba, "Maşallah bugün bir katılım törenimiz yok, bir eğlencemiz yok, hepimiz dostlar için, dostlarımızla buluşmak için buradayız," diyerek etkinliğin samimi ve sıcak atmosferini vurguladı.

DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ

Konuşmasının devamında İba, "Biz herkesle tokalaşacağız, herkesin gözüne bakacağız ve herkesin kalbine gideceğiz," diyerek seçim kampanyası süresince izleyecekleri kapsayıcı ve samimi yaklaşımı belirtti. Ayrıca, "Zirvede tekiz, yeni bir hedef koydum. İki kişiden bir kişinin oyunu alacağım Allah'ın izniyle," diyerek hedeflerinin büyüklüğünü ve iddialı oluşunu dile getirdi.

Mustafa İba'nın bu sürpriz konuşması, Düziçi'nde büyük bir heyecan yarattı. Kalabalığın beklenenden çok daha büyük olması, İba'nın bölgedeki popülaritesini ve destekçilerinin kendisine olan inancını gözler önüne serdi.  Haber: Ersin Şimşek

Editör: Ersin ŞİMŞEK