17 milyon emekli vatandaşı yakından ilgilendiren bu karara göre, 24-25-26-27-28 Şubat tarihlerinde bir maaş ek ikramiye yatırılacak.

Para 3Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Şubat 2024 emekli maaşı ödeme takvimini açıklarken, emeklilere özel bir sürpriz de beraberinde geldi. Bu kapsamda, SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlara 24-28 Şubat tarihlerinde bir maaş ek ikramiye yatırılacak.

Emekli PerişanYeni düzenleme ile birlikte, 3 farklı banka emeklilere özel bir avantaj sunuyor. Emekli maaşını taşıyanlara 15.000 TL'ye varan nakit destek verilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını taşıdıkları bankadan bu avantajlı teklifi alabilecekler.

Emekli ZammıEmeklilere sunulan bu ek ikramiye kampanyası ile birlikte, Şubat ayında en yüksek promosyon veren bankalar da belirlendi. ING Bank, Akbank ve Türkiye Finans, emeklilere çeşitli avantajlar sunarak 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacaklar.

Emekli Can ÇekişiyorBu kampanya ile birlikte emeklilere sunulan diğer ayrıcalıklar arasında düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans gibi avantajlar da bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Şubat ayı sonuna kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Trendyol'un "Mega Mayıs" kampanyasında en çok güneş kremleri satıldı Trendyol'un "Mega Mayıs" kampanyasında en çok güneş kremleri satıldı

Para-1Emeklilere özel bu kampanya ile milyonlarca emekli vatandaş, nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir ve ekonomik anlamda desteklenmiş olacak.

Editör: Mehmet Çardak