• DOLAR 32,22 %-0.08
  • EURO 34,75 %0.18
  • ALTIN 2.401,47 %0.34
  • BİST100 10.245 %-0.03
  • BITCOIN 61.598 %-0.71
  • ETHERIUM 2.996 %-0.03
27°

EYT Haberleri

EYT haberleri ve güncel EYT gelişmeleri, EYT ile ilgili tüm video, EYT fotoğrafları ve EYT haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağdurlarına müjdeli haber geldi! Yeni torba yasa kapsamında, 1999 ile 2008 yılları arasında sigortalı olanlar için...

Ekonomi

SGK uzmanı İsa Karakaş, belirli tarihlerde emekli olabilecek kişilere işaret ederek EYT düzenlemesinin etkilerini değerlendirdi.

Genel

Seçim öncesi vaat edilen emekli promosyonları gerçekleşen hesaplamalarla uyuşmazken, emekliler vaat edilen miktarlara ulaşamıyor.

Ekonomi

Erken emeklilik hayali kuranlar için müjdeli haber geldi! Mini 2. EYT, 3600-4500 prim günü ile erken emeklilik hakkı tanıdı.

Gündem

Emeklilik konusunda önemli değişiklikler gündemde! Özellikle 1999 sonrası SGK girişi olanlar için getirilen yeni düzenlemeler, emeklilik sürecini yeniden şekillendiriyor ve...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Emeklilik Yılı" vurgusu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununu yaşayanlar için bir umut ışığı olarak yorumlanıyor.

Ekonomi

Türkiye'de çalışma hayatında önemli reformlar ve düzenlemeler devam ediyor. Özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınacak reformlar, çalışma hayatında önemli...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dakika açıklaması, milyonlarca EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) mağduru için büyük bir umut kaynağı oldu.

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM) çıkan yeni karar, SSK, BAĞ-KUR ve EYT'li emekliler için sevindirici bir haber getirdi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayın programında 2024'e yönelik memur maaş zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

düzenlemesi kapsamında 200 bin kişinin başvurusu reddedildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, başvuruların neden reddedildiğini 12 başlıkta açıkladı.

Geçen Yıl Bugün