Yol Çalışmaları Yeniden Başladı

Düziçi Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hava şartları nedeniyle kısa süreli gecikmeye uğrayan çalışmaların yeniden başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Mustafa İba da sahaya inerek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ekiplerden süreç hakkında detaylı bilgi alan Başkan İba, çalışmaların vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Düziçi Mustaf Iba Yol Çaşlıma

“Daha Güvenli Ve Modern Yollar İçin Çalışıyoruz”

Adana, Hatay ve Osmaniye'de Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
Adana, Hatay ve Osmaniye'de Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Başkan Mustafa İba yaptığı açıklamada, vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda ulaşım sağlaması için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

İba açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim, hava muhalefeti nedeniyle kısa süreli gecikmeye uğrayan yol çalışmamızı yeniden başlatmamızın ardından sahada yerinde incelemelerde bulunarak ekiplerimizden bilgi aldık. Hemşehrilerimizin daha konforlu, güvenli ve modern yollarda ulaşım sağlayabilmesi adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Akdeniz’in İncisi Düziçi’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.”

Muhabir: Mehmet Çardak