Mehmet Alaca, AK Parti Düziçi Belediye Başkan Aday Adayı olarak, yerel seçimlerin nabzını tutmaya devam ediyor. Durmaksızın sürdürdüğü çalışmalarıyla dikkat çeken Alaca, bu hafta pazartesi pazarını, sanayi ve çarşı esnafını ziyaret ederek, yerel toplulukla birebir temas kurdu.

Her bir buluşmasında, esnafların sıcak ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Alaca, bu samimi etkileşimlerden aldığı enerjiyle, Düziçi'nin geleceğine dair vizyonunu daha da netleştirdi. Özellikle 31 Mart yerel seçimlerine yönelik tam destek sözü alması, onun bu yolculuktaki azim ve kararlılığını pekiştirdi.

Osmaniye'de Geleneksel Çini Sanatına Modern Dokunuş: Kadim Sanatlar Atölyesi'nde Çini Workshop'ı Osmaniye'de Geleneksel Çini Sanatına Modern Dokunuş: Kadim Sanatlar Atölyesi'nde Çini Workshop'ı

Alaca, alınan desteğe ve sürdürülen çalışmalara dair şunları söyledi: “Değerli hemşehrilerim ve esnaf kardeşlerim, memleketimize hizmet etme aşkıyla yola çıktık. Bu yolculukta bana verdiğiniz destekler için sizlere minnettarım. Düziçimiz'in geleceği için samimiyetle ve kardeşlik ruhuyla hizmet etmeye hazırız. Bu yolda Allah yardımcımız olsun; unutmayın, kazanan her zaman Düziçi olacak.